Fascia Explained


Nästa utbildning: 23-25 augusti 2024

 

Fysisk utbildning:
Fasciabehandling 


Behandlingsmetoden som hjälpt hundratals fysioterapeuter, sjukgymnaster och tränare optimera upplägg för återhämtning & rehabilitering!
Är du redo att optimera dina kunders förutsättningar & återhämtning?

 
Recensioner
Berätta mer
En behandlingsutbildning för dig som är fysioterapeut, naprapat, PT, coach, kiropraktor, massör eller sjukgymnast. Efter tre dagar kommer du veta hur du ska fasciabehandla kundens smärta och skada för optimal återhämtning och träningsupplägg.
Så du kan effektivisera dina behandlingar, bli kundens första val, bli fullbokad och ta mer betalt för din expertis.

 

Lugnets Allé 5, Hammarby Sjöstad 120 65, Stockholm
Nästa utbildning är den 23 - 25 augusti 2024 (fredag-söndag).

Begränsat antal platser: 18 st

 

 

Jag vill anmäla mig!

 

Nästa utbildning: 23-25 augusti 2024

Liveutbildning: Faciabehandling

 
Behandlingsmetoden som hjälpt hundratals fysioterapeuter, sjukgymnaster och tränare optimera upplägg för återhämtning & rehabilitering! Är du redo att optimera dina kunders förutsättningar & återhämtning?
 
Recensioner
Berätta mer
En behandlingsutbildning för dig som är fysioterapeut, naprapat, PT, coach, kiropraktor, massör eller sjukgymnast. Efter tre dagar kommer du veta hur du ska fasciabehandla kundens smärta och skada för optimal återhämtning och träningsupplägg.
Så du kan effektivisera dina behandlingar, bli kundens första val, bli fullbokad och ta mer betalt för din expertis.

 

Lugnets Allé 5, Hammarby Sjöstad 120 65, Stockholm

Nästa utbildning:
23-25 augusti 2024 (fredag till söndag)
Begränsat antal platser: 18 st

 

Jag vill anmäla mig!

Detta säger våra tidigare deltagare 🧡

- Mikael Zander,
PT

Hej alla! Igår behandlade jag nacken på min fru som haft problem i flera år med låsningar och smärta som många andra. Hon brukar gå till sin kiropraktor där hon var för inte så länge sen. Problemen återvänder dock. Så igår kväll behandlade jag fascian efter bästa förmåga samtidigt som jag sneglade på filmen från kursen där Andreas jobbar med Edwin så framgångsrikt. 

Kommentaren vid köksbordet i morse var som ljuv musik i mina öron: ”Det känns mycket bättre. En ny nacke”. Känner mig otroligt tacksam över all kunskap som vi nu genom Andreas kan ta del av och som definitivt är framtiden.

Nu sprider vi denna kunskap till andra människor! ❤️

- Lotta Ryskåsen,
Kiropraktor

Tack för en fantastisk helg 🤩 Jag är omtumlad!! Mjuk och varm i både kroppen, knoppen och stort tack till DIG Andreas som på ett så inspirerande sätt förmedlar denna fasciavärld till oss, OCH tack till hela teamet som alltid fanns till hands och servade oss på alla sätt. OCH tack till kursgänget, vilka energiförmedlare!! Helt underbart!!

- Christian Elofson,
PT

En utbildning som gör att det känns som om jag fått ny putsade glasögon på mig. Allt blir klarare och som dom säger över polen”it all makes sense “ detta är bara början på en spännande resa i människokroppens universum. Tack Andreas med kolleger och tack alla ni som delade med er av olika erfarenheter. Positivitet behövs i vår värld alltid men speciellt nu!!! Så ut och sprid er härliga energi och få människor att må bättre 🙏🏻

- Sara Thelin,
Medicinsk fysioterapeut 

Har landat efter helgens utbildning, fullmatad med kunskap. Det som göra utbildningarna "outstanding" hos dig, förutom din spetskompetens, din förståelse för hur mycket miljön och stämningen betyder. Du gör så att alla känner sig sedda och trygga, vilket gör att människor faktiskt kan gå utanför sin comfort zone, lämna prestige och bara vara som de är.

- Susanne Bertlin,
Sånglärare

TACK för att jag fick hänga med er vältränad otroliga idrottare dessa dagar ❤️ Jag är ödmjuk och tacksam för att jag kunde haka på och få ta del av allas fina energier flera dagar. Väldigt bra gemenskap och kunskap!

Stort tack till Andreas med team som på ett exceptionellt sätt satt ihop utbildning och pedagogiskt instruerat världsklass 👏

Det var häftigt att se hur det släppte loss kroppsdelar för att möjliggöra rörelse och FLÖDE 💯 på alla.

Jättebra för mig att ta med mig in i artistvärldens härliga kaos.

- Darya Yayla,
PT

Denna kurs har varit en "game changer" för mig. Och jag har fått lära mig hur jag anpassar rätt övning till rätt person. Så jag skulle rekommendera alla som jobbar med träning eller människor att gå den här utbildningen för att få ett annat perspektiv på hur saker och ting i kroppen fungerar.

3 DAGAR MED...

Optimal Återhämtning

 

Du får kunskap hur sömn och aktiv återhämtning kan förbättra kundens mentala & fysiska hälsa. Så du kan underlätta kundens återhämtning från stress, smärta, skada och träning.

Fasciabehandling

 

Du lär dig kraftfulla behandlingstekniker som kommer optimera dina kunders fascia för att öka flöde i kroppen och underlätta rörelse i vardag, träning och sport.

Screening av smärta

 

Förstå hur träning påverkar kroppens fascia och hur du med screening kan hitta grunden till kroppens smärta vid träning & rörelse, för att lära dig se kroppen som en helhet.

Jag vill anmäla mig!

VARFÖR FASCIABEHANDLING FÖRÄNDRAR LIV

Fasciabehandling är en metod som AO Coacher använt för att hjälpa kunder - från professionella OS-medaljörer till högsatta chefer och motionärer, optimera sin återhämtning, hälsa & bli smärtfria. 

Här på AO vill vi att alla ska leva smärtfritt och träna utan begränsningar. "Everybody deserves to be pain free". Vi har hjälpt tusentals personer nå sina mål och nu ska vi lära dig optimera dina kunders hälsa - så du blir lika eftertraktad och kan ta mer betalt för dina tjänster.


Fasciabehandling hjälper dina kunder som:

 • Vill återgå till träning efter skada. 
 • Vill optimera hälsan utanför träningen. 
 • Vill förbättra återhämtning med enkla verktyg likt flossband, foamroller & massage pistol. 
 • Vill lyckas med sport och prestation utan begränsning från smärta eller skada. 
 • Vill optimera sin fysiska hälsa för att förbättra prestation i karriär och hobbyträning. 
 • Vill bli av med vanliga smärtor liksom rygg, knän, armbåge och höft. 

Du kommer få praktiska pass emellan de teoretiska genomgångarna. 

Nästa utbildning: 23 - 25 augusti 2024
Begränsat antal platser: 18 st 

12 499 kr

 (exkl.moms)

 • 3 utbildningsdagar (på AO Performance Center i Hammarby Sjöstad)
 • Tillgång till bild- och videomaterial på övningar och verktyg från utbildningsdagarna (spelas in på plats)
 • Din egna AO Coach T-shirt
 • Praktisk behandling & Teoretiska pass med den senaste kunskapen kring fasciabehandling och hur fascia påverkas av kost, sömn & träning.
 • Gemensam WhatsApp-grupp med samtliga deltagare och tränare för utbyte av lärdomar
 • Diplom efter genomfört deltagande

Anmäl dig här

 Vill du bli kundens första val? Vill du att kundens vänners vänner och deras vänner rekommenderar dig vid behandling & rehab?

Anmäl dig till utbildningen "Fasciabehandling” den 23 - 25 augusti 2024.

 

 
Observera att avanmälan inte är möjlig och att du som deltagare godkänner de allmänna villkoren i samband med anmälan. AO Performance står inte för några kostnader för transport eller logi. Vid förhinder med läkarintyg får du möjlighet att delta vid nästkommande tillfälle. Du hittar all information i våra Allmänna villkor HÄR